MEER DAN 80 TRENDY STOFFEN

Onze stoffen

LIFE-STYLE FURNITURE biedt u de luxe van: nooit meer slepen met losse kussens en minimaal onderhoud! De meubels zijn ook ideaal voor de inrichting van uw wellness-ruimtes, de jachtbouw, voor de hotellerie, beachclubs en tal van andere horecagelegenheden. Alle modellen én de sierkussens van LIFE-STYLE FURNITURE zijn leverbaar in meer dan 80 trendy Sunbrella stoffen.

Eigenschappen

  • Hygiëne bescherming: Veilig voor uw gezondheid. Onze stof is speciaal behandeld met een product voor hygiënische bescherming. Dit product remt microbiële ontwikkeling en schimmelvlekken.
  • Hoge UV-beschermingsklasse. Onze stof heeft hoge kwaliteit van testen ondergaan en geëvalueerd door een internationaal erkend onderzoekscentrum
  • Onze stof is zorgvuldig verwerkt en heeft een speciale behandeling ondergaan om de stofopname van vuil en vlekken te verminderen. Het houdt de stof schoon, fris en nieuw.
  • Sterke kleurvastheid bij kunstmatige bewatering.
  • Een milieuvriendelijk product, dankzij de 100% solution dyed garen, een kleurproces dat milieuvriendelijk plaatsvindt. Tevens is onze stof 100% recyclebaar.
  • Bestand tegen UV-schade en vervaging. Perfect voor alle buitentoepassingen.
  • Oeko-Tex gecertificeerd. Oeko-Tex is de wereldleider op het gebied van ecolabel voor textiel. Onze stof is vrij van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor mens en milieu.

Stoffering

Onze outdoor stoffen zijn getest volgens de enige echte testmethode voor buitengebruik; BS EN ISO-B04. Deze testmethode test niet alleen de kleurechtheid en UV-bestendigheid van de stoffen maar ook het verweringsproces. Aangezien outdoor stoffen het hele jaar door blootgesteld worden aan zware weersomstandigheden is dit de enige norm die aantoont dat de stof jarenlang mooi en fris blijft. Daarnaast beschikken de stoffen ook over alle andere noodzakelijke eigenschappen voor buiten zoals water- en vuilafstotend, chloor- en zeewaterbestendig, schimmelvrij, etc. En natuurlijk denken we tijdens de productie ook aan het milieu; onze stoffen zijn Oeko-Tex standard 100 gecertificeerd en zijn recyclebaar. Deze uitstekende eigenschappen maken deze stoffen de beste keuze voor onze life-style furniture!